maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tätä on mietitty kauan. Remppapäiväkirjan perustamista talolle. Ja että voisi ehkä jakaa vinkkejä, kuvia ja tunnelmia muillekin, niinkuin mekin olemme saaneet monista blogeista ja muilta vanhojen talojen kunnostajilta. Tässä tämä nyt on, Hakkila 1892, unelmiemme pohjalaistalo, jossa on enää 348 neliötä remontoitavaa. 2 jo valmiina ;)

Hakkila ostettiin, koska se oli meille tarkoitettu. Etsimme pohjalaistaloa tästä kunnasta, ja kiersimme myös tätä taloa unelmoiden. "Tuo olisi ihana, sopiva, täydellinen. Siellä ei asuta, kukahan sen omistaa?" Ja sitten, seuraavalla viikolla tämä "meidän" talo onkin myynnissä lehti-ilmoituksella! Perheen aikuisista rohkeampi tekee päätöksen ja soittaa : "me ostetaan se!", tinkimättä, sisällä käymättä. Ei ole tarvinnut katua.

Varmasti täällä remppapäiväkirjassa tulee kirjoiteltua muustakin kuin vain remontista. Meille perheen ja remontin lisäksi tärkeitä ovat myös ihanat vanhat huonekalut, Suomalaiset maatiaiseläimet, puhdas ruoka, perinteiset työtavat, kädentaidot, oman ruuan kasvatus, kasvilääkintä ja kalastus. Mitä muuta ihminen enää tarvitsee?

3 kommenttia:

 1. Olette te oikeita tehoihmisiä, kun jaksatte vielä blogiakin pitää :) Luen aina, kun ehdin. Toivon teille ihania ideoita, toteuttamisintoa ja enkeleitä!

  Halauksin,
  Jaana / Ankeli-Enkeli

  VastaaPoista
 2. Hei rouva Hakkila, luen juttujasi suurella mielenkiinnolla!

  VastaaPoista
 3. Sydän sydän sydän sydän sydän sydän ... :)

  VastaaPoista